6: eurovision koll?

Här i Staden i Glas har vi förbjudit musik. Det är för att musik skapar en oro i människor. En oro som inte går att beskriva med ord. Tänk dig att du har beställt mat på en krog/restaurang. Nej, ett snabbmatshak. Du står vid kassan och väntar på att du ska få din mat på en bricka så att du gluptskt kan börja trycka i dig din beställning.
För att få allt att gå snabbare tar kassörskan emot två beställningar till, de som är efter dig ska ju också få mat. Någon minut senare får de två efterföljande sin mat och du står fortfarande och väntar. Ja, du står och väntar efter nummer tre, fyra och fem också. När du snällt börjar fråga om din mat så blir du abrupt avbruten mitt i meningen. Du inser att du inte kommer få din mat, även fast du betalat.
Känner du igen Spotify-fenomenet?

Här i Staden i Glas har vi förbjudit musik, till den gräns att endast kejsaren får välja musik och när den spelas. Det här året, som många tidigare år, har kejsaren bestämt sig för att inte följa Eurovision. Men som tidigare så är han intresserad över vilka som faktiskt tagit sig till finalen i långtbortistan. Mest intresserad har han varit över Finlands låt. Och här kommer hans egna ord, och allt det kejsaren säger är sant, ofelbart och oredigerat.

Fan*, han är ju bra. Namnet känns bekant på något sätt, men jag gillar det. Jag undrar om det är från någon saga jag hörde för jättelänge sen. Sådant brukar ju fastna har jag hört.
Musiken påminner om något jag hört tidigare också. Undrar om, jo visst är det det…
JÄVLA** JAMES BLUNT KOPIA!!!!

Vi andra här i Staden tycker att det inte är så farligt att influeras av andra, eller ens bli populär på grund av att man låter likt något annat. Vi gillar ju till exempel Elvis ”the King” som uppenbarligen kopierat Brolle Jr.

Hur som. Vi här i staden gillar jobbet nef lagt ner på att lyssna igenom dåliga och bra bidrag, så läs gärna. Och vill ni andra utanför lyssna på allt. >här<

*Kejsaren försöker städa sitt språk från svordomar, överse med detta grova övertramp.
**Jag medger, det går inte så bra för honom.

Annonser
Det här inlägget postades i musik och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s